ISOKATU 27 A 5 | 90100 OULU | FINLAND
+358 8 311 6115
info@kamara.fi

MAARAKENTAMINEN

INFRARAKENTAMISEN LUOTETTU KUMPPANI | YOUR TRUSTED INFRASTRUCTURE BUILDER

Created with Sketch.

Maarakennustyöt vuosikymmenten kokemuksella

KAMARAN vuosikymmenien kokemukseen pohjautuva maarakentaminen on saanut paljon kiitosta ja arvostusta asiakkailtamme. Hoidamme kaikki maarakennustyöt alusta loppuun sekä omalla kalustolla että työnjohdolla.  Teemme kaikki maarakennustöihin tarvittavat mittaukset itse, joka tarkoittaa paitsi kustannustehokkuutta myös hallittua toteutusta ja luotettavaa työn jälkeä.

Työkoneresurssoinnissa huomioimme aina kokonaisuuden omalla henkilöstöllä ja kattavalla kalustolla varakoneita myöten. Näin varmistamme, että työt sujuvat ja etenevät kaikissa olosuhteissa vuodenajasta riippumatta.

Digitalisoitua mittatarkkaa maarakentamista

Takaamme pato-, kaatopaikka-, katu-, tien-, tuulipuisto-, sekä golf-kenttien rakentamisessa erinomaisen mittatarkkuuden, sillä koneemme on varustettu koneohjausjärjestelmillä. Näin maamassan rakenne on aina oikeassa korkeudessa ja massatasapaino säilyy suunnitellussa.

Konemittausjärjestelmän avulla saamme kohteesta samalla myös tarkemittauksen. Tiivistyskalustomme puolestaan mittaa maamassojen tiivistymistä työn aikana.

Kiertotalouden infraa rakentamassa

KAMARA tuottaa palveluita myös kiertotaloudelle. Esimerkiksi kaatopaikkojen kapselointi, sekä erilaisten kiertotalouden materiaalien käsittelyt kuuluvat KAMARAn ydinosaamisalueisiin. Kerromme mielellämme aiheesta lisää.