ISOKATU 27 A 5 | 90100 OULU | FINLAND
+358 8 311 6115
info@kamara.fi

REFERENSSIT (RALA ry)

INFRARAKENTAMISEN LUOTETTU KUMPPANI | YOUR TRUSTED INFRASTRUCTURE BUILDER

Created with Sketch.

Asiakkuuksia vuosien varrelta. Vastuullisesti ja monimuotoisesti.

KAMARAn muutamiin referensseihin pääset tutustumaan RALA ry:n (Rakentamisen Laatu RALA ry) tuottamasta pätevyysraportista toimialoittain. Voit myös pyytää tarkennetun referenssilistauksen halutessasi. Esittelemme mielellämme laajalle asiakaskunnalle tuottamiamme projekteja.


Rakentamisen Laatu RALA ry

Rakentamisen Laatu RALA ry on perustettu nimensä mukaisesti edistämään suomalaisen rakentamisen laatua vuonna 1997. RALA:n taustalla on 15 kiinteistö- ja rakennusalan järjestöä.

Tavoitteemme on luoda rakentamiseen lähtökohdat, jotka johtavat parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

RALA toteuttaa tehtäväänsä keräämällä tietoa rakennusalan yrityksistä ja arvioimalla niiden toimintatapoja.

RALA:n myöntämien pätevyyksien ja sertifikaattien tarkoitus on helpottaa rakentamiseen liittyvän byrokratian määrää ja lisätä rakentamisen prosessien läpinäkyvyyttä.

Haluamme antaa rakentajille parhaat mahdolliset edellytykset keskittyä ydinosaamiseensa – laadukkaaseen rakentamiseen. Kerromme yritysten laaduntuottokyvystä ja toiminnan tasosta tilaajille, alan yrityksille ja rakennusten käyttäjille.

Sidoryhmiemme tarpeet ja odotukset ovat toimintamme keskiössä. Palvelemme asiakkaitamme ja jäsenyhdistyksiämme asiantuntemuksella, luotettavasti ja tehokkaasti.

RALA on puolueeton ja läpinäkyvä organisaatio, ja vaatii samoja ominaisuuksia myös asiakasyrityksiltään. Luotettavuus on laadukkaan ja arvostetun rakennustoiminnan perusta.

Mielestämme laatu on tietoinen valinta ja haluamme kehittää sitä rakentamisessa yhdessä sidosryhmiemme kanssa. Uskomme, että laadukas rakentaminen vahvistaa koko yhteiskunnan hyvinvointia.


KAMARAn RALA-pätevyysraportti toimialoittain

Tästä linkistä pääset lukemaan ajankohtaisen referenssiraporttimme. Kirjoita ”yrityshakuun” Maarakennus Kamara Oy: https://www.rala.fi/yrityshaku17/


Ruutukaappaus RALA-pätevyysrapotista (referenssejä):